Grupp & konferens

Konferens på ”Första klassen”

Är ni några på arbetsplatsen som behöver prata ihop er i lugn och ro, ha en kickoff eller kanske möta kunder och samarbetspartners i en ostörd och inspirerande miljö? Vi erbjuder boende, konferensrum och avskildhet i våra historiska byggnader, centralt belägna i Vadstenas gamla hospitalspark.

Konferensrum

Dahlströmska gården är Wadstena hospitals välbevarade förstaklass-avdelning från 1836, numera skyddad som kulturhistoriskt byggnadsminne. Här ägnade man sig åt själslig vård ända in på 1950-talet. Miljön är en upplevelse i sig där vackra proportioner, färgsättning och det genuina hantverket vittnar om den tidens omsorg. Här finns detaljer som kakelugnar utformade för hospitalet, järnskodda fönsterspröjs och patienternas undangömda tillhörigheter.

Matsal

I Dahlströmska gårdens båda hus finns totalt 25 bäddar fördelade på 11 rum. Vi har enkelrum, dubbelrum och några för 3–4 personer. En del rum har egen dusch och WC medan övriga delar på dessa faciliteter. I boendet ingår ekologisk frukostbuffé som serveras i hospitalets gamla matsal med dekormåleri från 1920-talet. Här kan vi också ordna med lunch eller middag på kvällen.

Som arbetsplats är ni välkomna att boka ett hus eller båda. Här finns konferensrum och matsal med plats för 35 personer, men även några mindre rum för arbetsgrupper eller umgänge.

För den som är intresserad håller vi historiska guidningar i byggnaderna. Ni kan också boka en historieätning, där man får prova på hospitalets 1800-talsmeny, eller gå en GPS-runda med Wadstena hospital som tema.
Hör av er till oss och berätta om era önskemål. Vi bollar gärna idéer och sätter ihop en offert som passar er.

» Konferens på Dahlströmska gården – pdf

» E-post

Vi finns också på 0143-100 23 om du vill prata med oss direkt!

Comments are closed