Service

Handdukar och morgonrockVi är ett ganska litet boende i Vadstena och ger dig personlig service efter egna önskemål. Det mesta går att lösa är vår inställning! Men visst får man en hel del även utan att fråga efter det. Såhär ser servicen ut på Dahlströmska gården rum & frukost.

Din säng – står bäddad med skönt täcke i påslakan när du kommer. Extra filt och extra kudde finns på rummet om du skulle behöva. Stannar du flera nätter kan du säga till om du vill ha sänglinnet bytt.

Morgonrock – får du låna när du är här. På dubbelrummen brukar vi lägga in två i olika storlekar, men det går bra att byta storlek om man behöver.

Handdukarna – är i mjuk frotté, en stor och en liten till var och en. Vill man byta under längre så vistelser ordnar vi det.

Duschrum på Dahlströmska gården i VadstenaDuschrum på Dahlströmska gården i VadstenaDuschrum och WC – finns i bottenplan och i några av rummen. Alla har gamla inslag, som träpaneler eller andra ytskikt, men är annars helt nyrenoverade.

Kaffe och te – ställer vi fram innan vi stänger receptionen för kvällen. Det ska alltid finnas om våra gäster vill ha en kopp lite senare.

Hårtork och strykjärn – finns att låna om man behöver.

Städning av rummen ingår. Om du stannar flera nätter är det bara att säga till om ditt rum behöver städas under tiden.

Om du vill göra en utflykt i Vadstena kan du också läsa om våra picknick-korgar!

 

Comments are closed