Antikt och second hand

Handla antikt VadstenaEn god start för dig som är intresserad av antikt och second hand är att ta en titt i vår egen reception. Här finns några hyllor med ett litet, men välvalt utbud.

Promenera sedan vidare till affärsgatan Storgatan. Här finns två second handbutiker i stort sett mitt emot varandra; Ögontröst och Mormors källare. På Storgatan finns också flera antikvariat för dig som gärna botaniserar bland gamla böcker.Antik och loppis Vadstena

En något längre promenad (eller cykeltur) är det sedan till Antikladan vid väg 50. Här finns det största utbudet av antikviteter i två stora våningsplan. Där man kommer in är det välordnat och fint uppställt, men det är värt att botanisera även på den mer lagerbetonade övervåningen.

Strax bakom slottet (Hamngatan 3) hittar du Lions loppmarknad. De har öppet onsdagar 16-18 och lördagar 10-14. Stort utbud i generösa lokaler och goda möjligheter till fynd.

Om hörnet till Dahlströmska gården finner du dessutom kommunens egen second hand med försäljning till förmån till verksamhet i Kraslava, Lettland. Loppisen heter AME (Arbetsmarknadsenheten) och finns på Ingegerd Knutsdottersväg 1. Öppet alla vardagar 10-15 (dock semesterstängt v. 28, 29 och 30). Här blandas fint porslin och husgeråd med gratis VHS och gamla serietidningar.

Comments are closed