Grupper

Är ni ett kompisgäng som vill ses och hinna umgås? Eller en arbetsgrupp som behöver tid till samtal? Kanske fyller mamma 75, eller något annat ska firas? På Dahlströmska gården kan ni bo och umgås i rofylld hospitalsmiljö från 1836.

gruppbokning östergötland Vadstena släktträff  kompisträff

Låt gärna hushållerskan Constance Guldbrand visa er runt och berätta om storhetsvansinne och vardagsliv på Wadstena Hospital år 1895. Läs mer om våra visningar här.

Dramatiserad historisk guidning Vadstena vårdhistoria

Soppa eller matig sallad kan ordnas till lunch. Eller varför inte göra en picknick med våra fyllda bröd. En färgrik och god vegetarisk middagsbuffé kan ordnas framför allt under lågsäsong. Vill ni själva laga mat går det bra att hyra kök och matsal. Annars är det nära till stadens restauranger. Vi rekommenderar Restaurang Hörnet varmt. Se till att boka bord för det är fler än vi som gillar det!

Stannar ni ett par dagar kan det vara fint med en utflykt till Omberg och Tåkern. Vi tipsar gärna om att boka guidade turer på Omberg till fots eller med kajak i samarbete med Woods & Water.

Vi hjälper er gärna sätta samman ett program som passar både er och det vi är bra på, men det går förstås också bra att spåna själv. Upplev Vadstena är en bra utgångspunkt. Eller kanske vill ni bara ha lugn och ro att umgås och då har vi både sällskapsrum och en rymlig trädgård. Dahlströmska gården ligger avskilt utan störande trafik och samtidigt på bekvämt promenadavstånd från centrum. Klosterkyrkan ser man från trädgården och till Slottet tar det kanske tjugo minuter att gå.

Vi har 11 rum med plats för 25 bäddar. Det finns både dubbel/tvåbädds- och enkelrum samt rum som går att bädda upp för tre eller fyra personer. Sängkläder, handduk, lån av morgonrock, slutstädning och KRAV-certifierad frukost ingår alltid.

För gruppbokning kontaktar du oss för en offert. Du får då ett paketpris utifrån dina behov och önskemål. Villkoren om du skulle bli tvungen att avboka finns då också med i offerten, så att du alltid vet vad vi har kommit överens om.

Prisexempel:

Norra byggnaden; 5 rum med plats för 13 gäster där en del har egen dusch och WC: 6900:-/natt

Södra byggnaden; 6 rum med plats för 12 gäster med delad dusch och WC: 6200:-/natt

Hyra av kök och matsal: 2500:-/dag

Sopplunch: 90:-/person

Vegetarisk middagsbuffé: 150:-/person

Visning med hushållerskan Constance Guldbrand: 120:-/person

Comments are closed