Grupper

Är ni en lite större grupp finns det möjlighet att hyra ett hus, eller hela Dahlströmska gården om ni vill. Det kan vara firande av en jämn födelsedag, återträff för gamla gänget eller att man är några kollegor som vill komma ifrån lite. Miljön upplevs ofta som rogivande och ligger avskiljt utan att det är långt till något annat i staden.

Vi kan ordna vegetarisk mat och gott fika i vår matsal, eller tipsa om bra matställen på bekvämt promenadavstånd. Det går också bra att hyra matsal och kök om ni vill ordna maten själva.

Flera sällskapsrum finns där ni kan samlas och umgås eller dela upp er i mindre grupper. Om vädret tillåter är det också härligt att sitta i vår rymliga trädgård.

Är ni intresserade av husens historia, eller hur det kan tänkas ha varit att leva och arbeta på ett mentalsjukhus på 1800-talet, kan vi ordna en visning. Vi erbjuder två olika dramatiserade visningar där det ingår kvällsmat från den gamla menyn i den ena. En enklare variant där vi helt enkelt går runt och visar och berättar finns också. Läs mer här.

Hör gärna av er om ni vill bolla idéer och få förslag på vad som kan ingå i en vistelse i Vadstena som passar just er.

Schackbord på Dahlströmska gården

Vi har 11 rum med plats för 25 bäddar. Det finns både dubbel/tvåbädds- och enkelrum samt rum som går att bädda upp för tre eller fyra personer. En del av rummen har egen dusch och WC medan man delar på dessa faciliteter i andra. Sängkläder, handduk, lån av morgonrock, slutstädning och ekologisk frukost ingår alltid.

För gruppbokning kontaktar du oss för en offert. Du får då ett paketpris utifrån dina behov och önskemål. Villkoren om du skulle bli tvungen att avboka finns då också med i offerten, så att du alltid vet vad vi har kommit överens om.

Här har vi sammanställt en pdf med information till grupper.

Comments are closed