Paket

Operapaket

Vadstena Akademiens föreställning Zebran. Boka paket genom Dahlströmska gården.
Fotograf: Martin Hellström

I samarbete med Vadstena Akademien kan vi erbjuda paket med boende plus biljetter till sommarens operaföreställning Zebran. Läs gärna mer om Vadstena Akademien och föreställningen på deras hemsida.
Beroende på vilket rum du bokar kostar paketet 905 kr (upp till 1150 kr per person). Hör av dig till oss och meddela önskemål om vilken plats du vill ha på operan så bokar vi biljetterna till ett förmånligt pris. Observera att biljetterna släpps den 1e april och brukar ha en strykande åtgång.

Paket med Ombergsvandring

Omberg, vandring, aktivitetspaket

Det här paketet är till dig som vill uppleva både natur och historia. Som tycker om att röra på dig, men i lagom takt. Du checkar in hos oss på Dahlströmska gården rum & frukost på torsdag eftermiddag. Här får du ett rum i rogivande kulturhistorisk miljö. Du bor två nätter mitt i Vadstenas hospitalshistoria, den som handlar om sökandet efter ro i sinnet. På fredagsmorgonen beger du dig till Omberg. Där får du två timmars guidad vandring i trolsk natur med en annan sorts historia i samarbete med Woods & Water. På eftermiddagen kan du utforska Omberg på egen hand, eller fortsätta naturupplevelserna vid fågelsjön Tåkern, eller strosa längs kullerstensgatorna i Vadstena. På lördagen kan du fortsätta upptäcka den lilla stadens stora historia.

Ekologisk frukost, sängkläder, handdukar och städning ingår. Matsäck med fyllda bröd kan köpas till när du beger dig ut på vandring. Transport till Omberg ordnar du själv.

Pris: 1485 – 1975 kr/person beroende på val av rum.

Öppet för bokning oavsett antal 1 juli till 11 augusti. Övriga tider finns möjlighet till gruppbokning för minst 8 personer.

Paket med kajakpaddling

Omberg, kajak, aktivitetspaket
created by dji camera

Ett paket till dig som vill uppleva Vättern och Omberg från en annorlunda vinkel. Och smälta dina intryck i rogivande kulturhistorisk miljö. Du checkar in hos oss på Dahlströmska gården rum & frukost på måndagen och sover i hospitalsmiljö från 1836. Under dagen kan du utforska Vadstena, eller bege dig till Omberg och börja med att själv vandra där. Den guidade kajakpaddlingen i samarbete med Woods & Water börjar 17:30 och pågår några timmar. Du får uppleva storslagen natur under kunnig ledning. Vila ut och sov gott i ditt rum till onsdagen.

Ekologisk frukost, sängkläder, handdukar och städning ingår. Matsäck med fyllda bröd kan köpas till. Transport till Omberg ordnar du själv.

Pris: 1715 – 2205 kr/person beroende på val av rum.

Öppet för bokning oavsett antal 1 juli till 11 augusti. Övriga tider finns möjlighet till gruppbokning för minst 8 personer.

Comments are closed