Rum för 2 gäster, två sängar

Rum 1, kulturhistorisk och ekologisk övernattning Vadstena
Rum N:o 1

Ett tvåbäddsrum i Södra flygelns övre plan, dusch och WC i korridoren en trappa ned.

Rummet vetter mot norr med utsikt över gårdsplanen. Här har vi möblerat med två klassiska järnsängar som försetts med nya resårbottnar. Sängbredden är 90 cm. I rummet finns också en rund kakelugn samt en fin, återskapad schablonmålning på garderobsdörren.
» Priser och bokning

Rum 7, kulturhistorisk och ekologisk övernattning Vadstena
Rum N:o 7

Ett tvåbäddsrum i Södra flygelns övre plan, dusch och WC i korridoren en trappa ned.

N:o 7 är ett av våra mest spännande rum. Före tapeternas tid, när hospitalet öppnade, var alla väggar dekorerade med schabloner i limfärg. Här finns partier av dessa målningar bevarade och kan studeras i lugn och ro. Dessutom får du kvällsol och två järnsängar på 90 cm bredd.
» Priser och bokning

Rum 19, kulturhistorisk och ekologisk övernattning Vadstena
Rum N:o 19

Ett tvåbäddsrum i Norra flygelns bottenplan. Egen dusch och WC.

Rummet har panelklädda väggar, hospitalets typiska kakelugn som eldas från andra sidan väggen och andra spännande detaljer. Sängarna är 90 cm. Det helkaklade duschrummet har bred dörr och är inrett så att det ska fungera även om man har begränsad rörelseförmåga. Behöver du vet mer om mått och detaljer är du alltid välkommen att höra av dig.
» Priser och bokning

Rum 20, kulturhistorisk och ekologisk övernattning Vadstena
Rum N:o 20

Ett tvåbäddsrum i Norra flygelns bottenplan, dusch och WC i korridoren.

Rummet är luftigt och fint och visade sig ha haft en alldeles egen färgsättning på snickerierna. De stiliga gamla sängarna, med sina eleganta gavlar, har numera 105 cm breda resårmadrasser. Kakelugnen eldades från utsidan när det begav sig.
» Priser och bokning

Comments are closed