Service

Handdukar och morgonrock, personlig service B&B VadstenaVi är ett ganska litet boende i Vadstena och ger dig personlig service efter egna önskemål. Det mesta går att lösa är vår inställning! Men visst får man en hel del även utan att fråga efter det. Såhär ser servicen ut på Dahlströmska gården rum & frukost.

Din säng – står bäddad med skönt täcke i påslakan när du kommer. Extra filt och extra kudde finns på rummet om du skulle behöva. Stannar du flera nätter kan du säga till om du vill ha sänglinnet bytt.

Morgonrock – får du låna när du är här. Det är en sådan som finns i den randiga tygpåsen på bilden intill.

Handdukarna – är i mjuk frotté, en stor och en liten till var och en. Vill man byta under längre så vistelser ordnar vi det.

Duschrum på Dahlströmska gården i Vadstena B&BDuschrum på Dahlströmska gården i Vadstena B&BDuschrum och WC – finns i bottenplan och i några av rummen. Alla har gamla inslag, som träpaneler eller andra ytskikt, men är annars helt nyrenoverade.

Kaffe och te – finns i pentryt i den norra byggnaden som alla gäster har tillgång till. Där finns också vattenkokare, micro och kyl.

Hårtork och strykjärn – finns att låna om man behöver.

Städning av rummen ingår. Om du stannar flera nätter är det bara att säga till om ditt rum behöver städas under tiden.

Comments are closed