Service

Handdukar och morgonrock, personlig service B&B VadstenaDetta ingår alltid när du bor på Dahlströmska gården. Vi vill att du ska trivas så säg till om det är något speciellt du behöver så försöker vi ordna det.

Din säng – står bäddad med skönt täcke i påslakan när du kommer. Extra filt och extra kudde finns på rummet om du skulle behöva. Vill du ha sänglinnet utbytt under en längre vistelse är det bara att säga till.

Morgonrock – får du låna när du är här. Det är en sådan som finns i den randiga tygpåsen på bilden intill.

Handdukarna – är i mjuk frotté, en stor och en liten till var och en. Vill man byta under längre så vistelser ordnar vi det.

Duschrum på Dahlströmska gården i Vadstena B&BDuschrum på Dahlströmska gården i Vadstena B&BDuschrum och WC – finns i bottenplan och i några av rummen. Alla har gamla inslag, som träpaneler eller andra ytskikt, men är annars helt nyrenoverade.

Kaffe och te – finns i pentryt i den norra byggnaden som alla gäster har tillgång till. Där finns också vattenkokare, micro och kyl.

Hårtork och strykjärn – finns att låna om man behöver.

För att spara miljön städar vi vanligtvis bara efter utcheckning. Men om det behövs under din vistelse, eller du vill ha något utbytt är det bara att säga till så ordnar vi det.

Comments are closed