Bokning

Priser

I alla våra övernattningar ingår; sänglinne. handdukar, lån av morgonrock och vår ekologiska frukostbuffé.

» Mer om rummen…  Gavel norra huset, bokning ekologiskt hotell Vadstena Östergötland

Dubbelrum eller tvåbäddsrum: från 1150 SEK/natt

Enkelrum: 850 SEK/natt

Extrasäng: 400 SEK/natt

Är du intresserad av att hyra hela huset, boka för en större grupp eller för en konferens? Hör av dig till oss för offert.

» Grupper

Bokning

Bokning via e-post: Skicka en bokningsförfrågan så försöker vi svara samma dag, vi återkommer garanterat inom 24 timmar. » bokning@dahlstromskagarden.se

Bokning via telefon: 0143-100 23

Du kan också boka ditt rum på Dahlströmska gården online. Där ser du direkt vad som är ledigt och kan själv göra din bokning när det passar dig. Priserna är desamma oavsett hur du väljer att boka.

In- och utcheckning

Hos oss checkar du enklast in mellan kl. 16.00 och 18.00 då vi finns till hands i receptionen. Behöver du komma senare är det bara att ringa före kl. 18, så ordnar vi det. Hör också av dig om du vill komma tidigare och lämna bagage eller liknande.

Utcheckning är kl. 11.00 men för dig som vill stanna i Vadstena över dagen finns möjlighet att lämna kvar bagage och ha din bil parkerad.

Om du måste avboka

Vi vill att du hör av dig så snart som möjligt om du får förhinder och behöver avboka. Vi tillämpar SHR:s allmänna villkor och riktlinjer för bokning och boende på hotell. Detta innebär att du kan avboka fram till kl 18 kvällen före incheckningsdatum utan att bli betalningsskyldig.

Om du har fått offert på ditt boende gäller de villkor som står i offerten.

Funktionsnedsättning och allergi

Du som har någon funktionsnedsättning eller allergi, hör av dig till oss. Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med vad som behövs. Boendet är tillgänglighetsanpassat så långt det är möjligt med hänsyn till de kulturhistoriska värdena.

Husdjur

Av hänsyn till personer med allergi och till de känsliga ytskikten i våra gamla byggnader, är det tyvärr inte tillåtet att ha husdjur hos oss.

Vår hantering av personuppgifter

I samband med bokning inhämtar vi kontaktuppgifter i form av namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Dessa uppgifter om dig överlämnas aldrig till tredje part. De kommer heller aldrig, utan ditt uttryckliga samtycke, användas för andra ändamål än för att hantera din bokning och för statistik. Det innebär att vi aldrig använder de kontaktuppgifter vi samlar in till sådant som reklamutskick, eller nyhetsbrev. Ett e-postmeddelande går dock ut ett par dagar före din vistelse, för att påminna och informera om aktuella erbjudanden.

Alla personuppgifter raderas senast två år efter avslutad vistelse. Har du invändningar mot denna hantering och t ex vill att dina uppgifter raderas tidigare är du välkommen att kontakta oss på bokning@dahlstromskagarden.se, eller ringa 0143-100 23. Du har också rätt att begära ut vilka uppgifter vi har sparade om dig.

Comments are closed